Ezek a sztárok kedvenc tévésorozatai

Tom Hanks, Rita Wilson
Tom Hanks és felesége Rita Wilson az idei Oscar-gálán
Vágólapra másolva!
Természetesen a tévésztárok és filmszínészek nagy része is néz tévét, páran el is árulták már, hogy mi a kedvenc sorozatuk a közelmúlt kínálatából. Melyik produkcióért rajong Tom Hanks, Miley Cyrus, Keira Knightley vagy épp Freddie Highmore? Kinek a kedvence a Westworld vagy a Felhőtlen Philadelphia? És mit tart a jelenlegi legjobb szériának a Trónok harca írója? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Tom Hanks és Rita Wilson

Forrás: AFP/Robyn Beck

A jelenleg épp karanténban lévő sztárpár közös kedvence a kolumbiai drogbárót, Pablo Escobart bemutató Narcos, amelyből az eddigi három évadot szinte egyhuzamban nézték meg üres óráikban. „Nagyszerű alakítások, nagyszerű forgatókönyv, nagyszerű rendezés. Egyszerűen imádom" – lelkendezett Wilson.

Freddie Highmore

Forrás: A&E

A Bates Motel és a Doktor Murphy főszereplője egy itthon kevéssé ismert brit szitkomot ajánl a nézők figyelmébe, az ő nagy kedvence ugyanis a Mum. A komédia egy hatvan körüli, frissen megözvegyült nőről szól, aki próbálja egyben tartani a családját, a színész szerint pedig bámulatosan jól mutatja be, hogy a poénok és a nevetés alatt milyen mély szomorúság lakozik.

Keira Knightley

Forrás: AFP/Philippe Lopez

A kétszeres Oscar-jelölt színésznőt sorozatban eddig nemigen láthattuk, ajánlani azonban tud legalább egyet, mégpedig a Killing Eve-et, amely a hazai forgalmazásban a Megszállottak viadala címet kapta. A széria egy brit titkosügynök (Sandra Oh) és egy orosz bérgyilkos (Jodie Comer) párharcáról szól, Knightley pedig utóbbi szerepre nagyon féltékeny, imádja, ahogy a kolléganője eljátssza a pszichopatát.

Sterling K. Brown

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Paras Griffin

Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű This Is Us (Rólunk szól) sztárja a Foglalkozásuk: amerikai-ért volt oda, nem győzte méltatni a kémsorozatot. „Megnéztem 75 epizódot gyors egymásutánban, teljes őrület volt" – mondta tavaly az Entertainment Weeklynek, majd a férfi főszereplő, Matthew Rhys játékát is dicsérte, szerinte „egy csodálatosan összetett karaktert hívott életre".

Miley Cyrus

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A Woody Allen első sorozatában, a Crisis in Six Scenes-ben is látott énekesnő a Grace és Frankie-ért, Jane Fonda és Lily Tomlin közös produkciójáért rajong. A hetedik évadjával lassan véget érő széria egy valószerűtlen barátság története, vélhetően szókimondó szövegeivel, csípős megjegyzésekkel teli dialógusaival fogta meg Cyrust.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon újabb sztárokról derül ki, hogy mi a kedvenc sorozatuk!