Tíz híresség, akiket rettenetesen unnak a nézők

Amy Schumer
Vágólapra másolva!
A top 10-ben, talán nem véletlenül, öt olyan ember van, aki a Kardashian-klán tagja. A ranker.com szavazóinak listája következik.
Vágólapra másolva!

Vannak olyan sztárok-celebek, akiket folyamatosan mutat a média, bármi történik velük: ha elviszik sétálni az új kiskutyát, ha kettőt ásítanak, ha fagyit esznek görkorcsolyázva, az hír. Ha vágattak öt centit a hajukból egy malibuli szépségszalonban, ha kevés vagy sok borravalót hagytak, az is hír. Olyan zenészek és valóságshow-celebek mindennapjairól kapunk sokszor híreket, akik zenéjét nem ismerjük vagy nem szeretjük, akiket amúgy nem követünk közösségi oldalakon vagy nem nézünk meg tévében. Mindenkinek lehet ilyen szubjektív listája, jöjjön a ranker.com olvasóinak véleménye!

10. Chris Brown

62 millióan követik csak az Instagramon, Grammy-díjas, biztos tud valamit, de legalább ennyi embert nem érdekel a művészete.

9. Amy Schumer

Amy Schumer Forrás: IMDb

Emmy-díjas, sokan imádják ezt a stand-upos színésznőt, de ezek szerint a ranker.com szavazói nem annyira.

8. Khloé Kardashian

Őt 106 millióan követik, de sokakat teljesen hidegen hagy az élete. De örülhet, mert négy rokona is megelőzi a negatív listán.

7. Nicole "Snooki" Polizzi

Ő az egyetlen, aki az egykor hatalmas nézettséggel futó Jersey Shore bandájából bekerült a top 10-be, nagy szó, biztos sokat tett érte.

6. Justin Bieber

Justin Bieber Forrás: MTV

Bizonyára pár millió tinilány-szív megdobban a neve hallatán, ennek ellenére elfért a listán.

Az első öt helyzettért lapozzon!