Détár Enikőnek minden bevétele elapadt, takarítást is vállalna

Détár Enikő Détár Enikő Artisjus-díjas magyar színésznő
Détár Enikő Artisjus-díjas magyar színésznő
Vágólapra másolva!
Détár Enikő számtalan színházi és szinkronmunkától esett el a koronavírus miatt, és már most elkezdte felélni a tartalékait. Mint mondja, takarítást és betegápolást is vállalna, hogy pénzhez jusson.
Vágólapra másolva!

"Vállalkozóként dolgozom, így én kizárólag a fellépéseim után kapok pénzt, nincs fix jövedelmem, havi apanázsom. Most minden bevételemtől elestem, a színházi szerepeimtől, a Dívás fellépéseimtől, egyedül egy kisebb szinkronmunkám maradt, de ha a stúdióban is lehúzzák a rolót, akkor csak idő kérdése, és teljesen legatyásodom" - mesélte a Borsnak a jelenlegi helyzetről.

Utóbbit volt alkalmam az édesanyám mellett megtanulni, úgyhogy nem okozna gondot a pelenkázás, a fürdetés. Képesítés nélkül is helyt tudnék állni. Nem ez lenne az első, hogy civil munkát vállalok" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Elmondta, korábban, kezdő színészként csak kevés pénze volt, akkor butikokba szállított ruhákat. "Időnként ugyan megalázónak éreztem, de mindenesetre érdekes tapasztalás volt.

Óriási szerencsém van, hogy most ebben a bizonytalan helyzetben van mihez nyúlnom, talán két-három hónapig kitart a félretett pénzem, de azután fogalmam sincs, hogy miből fogok élni. A túlélésre játszom" - magyarázta.