Bódi Sylvi: Inkább könyökkel melózom, de nem vagyok paramanó

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Elmesélte, mennyire komolyan veszi a fertőtlenítést.
Vágólapra másolva!

„Sokan kérdeztétek hogyan utazom ebben a mostani helyzetben. Az elsó nagy utam Mikronézia-Bali volt. Most pedig ugye Baliról haza. Szigorúan betartom az előírásokat. Rendszeres és alapos kézmosás. Ha ez nem megoldható, akkor kézfertőtlenítőt használok. Beszereztem jó maszkokat, s ezt viselem a reptereken, repülőn. Fel vagyok szerelve antibakteriális törlőkendőkkel, így

A csomagszállító kocsinak, amire a bőröndöket rakom annak is áttörlöm a fogós részét. A bőröndök fogós részén is átmegyek a kendővel. Ha taxival utaztam, akkor ott is törölgetek. Nem érdekel, ha furán néznek rám. Sosem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam az emberek, miért foglalkoznék pont most egy ilyen helyzetben vele, ahol az egészségem foroghat kockán?" – tette fel a kérdést.

Bódi Sylvi Forrás: Bódi Sylvi / Instagram

Mint mondta, ő vigyáz a saját egészségemre és ezáltal a másokéra is, vitaminot pedig hosszú ideje szed. „Igyekszem semmihez sem érni: korlát, kilincs, kapaszkodó... Inkább könyökkel melózom.

A telefont és az útlevelemet is rendszeresen áttörlöm az antibakteriális kendővel. Addig be sem rakom a táskába, amíg ez meg nem történt. Igyekszem kellő távolságot tartani az emberekkel" – folytatta a modell. Ehhez képesti kicsit később ezt írta: „Nem vagyok paramanó."