Sokan felháborodtak a színésznő felelőtlen viselkedése miatt

World Premiere Of Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' USA United States America California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood DOWNTOWN Downtown LA DTLA RED COLOUR CAST Carpet Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Cel
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 22: Actress Evangeline Lilly arrives at the World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures and Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' held at the Los Angeles Convention Center on April 22, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Evangeline Lilly gyerekei épp edzőtáborban vannak, a színésznő is úgy jár-kel a világban, mintha nem lenne járvány.
Vágólapra másolva!

A Lost Kate-je, A hobbit-ban és több Marvel-filmben is látott Evangeline Lilly magára haragította jó pár rajongóját az Instagramon – egy olyan bejegyzéssel, amelyben semmi felháborító nem lenne, ha nem lenne épp világjárvány:

A színésznő a reggeli teájához készült képhez azt írta, hogy épp csak kitette a gyerekeit az edzőtábornál. "Mind kezet mostak, mielőtt bementek. Játszanak és nevetnek" – közölte, majd egy hashtaggel jelezte, hogy minden a régi, mintha mi sem változott volna a világban az elmúlt hetekben.

Evangeline Lilly tavaly áprilisban Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A felháborodott kommentekre Lilly azzal reagált, hogy ő maga is immunhiányos, de nem hajlandó korlátozni a szabadságát. "Vannak, akik a szabadságuk elé helyezik az életüket, mások az életük elé a szabadságukat. Mindannyiunknak megvannak a magunk döntései" – írta.

A színésznő csak azzal nem számolt az okfejtésében, hogy akár tünetmentesen is megfertőzhet másokat, az pedig már nem csak saját magáról szól.