Nagy változás jön a TV2 vasárnap estéjében

2020.03.20. 15:58

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada show-műsor vasárnap a TV2-n a vírushelyzet miatt ezúttal felvételről kerül adásba.

Mint azt korábban a TV2 Csoport bejelentette: a társaság számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme, és mivel a felvételhez kisebb számú stáb szükséges, mint egy élő adáshoz, így a közreműködők biztonságának érdekében született ez a döntés.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A felvétel miatt nem lesz nézői szavazás a műsor alatt, hanem a sztárcsapatok döntenek a leleplezésekről is tippjeik alapján. De a nézők sem maradnak nyeremények nélkül, mert az adásban feltett kvízkérdésre adott helyes válasz esetén értékes ajándékot nyerhetnek.

A produkció most egy időre elköszön a nézőktől, de amint a körülmények lehetővé teszik, visszatér és tovább folytatjuk együtt a leleplezéseket - áll a TV2 közleményében. 

A TV2 Csoport köszönetet mond minden versenyzőnek és közreműködőnek, akik vállalták, hogy szórakoztatják a nézőket, ezáltal is pár óra kikapcsolódást nyújtva ezekben a nehéz napokban.