Alapszereplő távozott a kultsorozatból

2020.03.23. 19:09

A The Walking Dead legutóbbi epizódjában Danai Gurira karaktere, Michonne is távozott a sorozatból. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy előre kiderül egy-két részlet, spoilerekkel folytatjuk!

Már korábban lehetett tudni, hogy Danai Gurirának Michonne-ként a tizedik évadja lesz az utolsó a The Walking Dead-ből, az azonban a legutóbbi, március 22-i epizódig kérdés volt, hogy miként írják ki a sorozatból. A fotó alatt folytatjuk, ha kíváncsi a részletekre!

Danai Gurira mint MichonneForrás: AMC

A lényeg, hogy Michonne egy olyan nyomra bukkant, ami azt súgta neki, hogy Rick (Andrew Lincoln) életben van, így útnak indult, remélve, hogy megtalálja a férfit – vagyis olyan módon távozott, hogy bármikor visszahozható a történetbe.

Ha a sorozatban nem is látjuk egyhamar, a tervezett tévéfilmekben még mindig megjelenhet, arról ugyanis már korábban volt szó, hogy Rick karaktere egy filmben bukkan fel legközelebb.   

Az útja elején Michonne egyébként két új szereplővel is találkozott, akiket Breeda Wool és Andrew Bachelor játszott, elképzelhető, hogy ők is benne lesznek a filmes folytatásban, netán Michonne nélkül csatlakoznak a főszereplőkhöz a sorozatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK