Durván nekiesett felelőtlen kolléganőjének a Trónok harca sztárja

Sophie Turner
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Sansáját, vagyis Sophie Turnert felháborították Evangeline Lilly felelőtlen szavai: nekiesett a színésznőnek, és arra kért mindenkit, hogy maradjon otthon, ha teheti.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a Lost egykori Kate-je, Evangeline Lilly nem veszi komolyan a járványt, továbbra is jár-kel a világban, mintha mi sem történt volna, a gyerekeit is most küldte edzőtáborba. Azt is mondta, hogy neki fontosabb a szabadsága, mint az élete – amire most Sophie Turner is reagált, igen keményen.

Evangeline Lilly Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Maradj otthon! Ne légy hülye! Még ha a szabadságodat többre is tartod az egészségednél. Lesz*rom a szabadságodat! Így is megfertőzhetsz másokat, nálad gyengébbeket, kiszolgáltatottabbakat. Szóval maradj otthon!" – mondta Turner az Instagramon egy élő videóban, amelyben a férjével, Joe Jonasszal jelentkezett.

Sophie Turner Instagram / Sophie Turner

A Trónok harca színészei közül egyébként már legalább ketten megfertőződtek a koronavírussal, Kristofer Hivju és Indira Varma is elkapta a betegséget – Turner pedig épp az első gyerekét várja, így őt is félti.