Konkoly Ági, a 2012-es Miss Universe Hungary, az Instagramon jelentette be, hogy elválnak. Sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de nem sikerült.

"A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket... de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik, és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni" - írja a szépségkirálynő az oldalán.

"Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól, mert így lett megírva. Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van, és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás. Nem szeretnénk több kérdést, aggódó hívást, kérünk titeket, hogy tartsátok ezt tiszteletben! Vigyázzatok magatokra!" - áll közös közleményükben.