Trokán Péter nehezen induló karrierjéről mesélt

Vágólapra másolva!
Március 24-én Trokán Péter, Csondor Kata, Kardos Eszter lesznek a Nyugi! Köztünk marad vendégei a Life TV-n, este tíztől.
Vágólapra másolva!

Trokán Péter már 50 éve van a pályán, akkor igazán boldog, ha rendben van a karrierje, a munkája, ha vannak új feladatai, céljai – mesélte a talkshow felvételén. Nehezen indult a karrierje, a kitartásán múlt minden. Többször próbálkozott, mire felvették fel a Főiskolára: mindenképp színész akart lenni és tudta, hogy egyszer sikerül is neki.

Life TV

Trokán Péter szerint, ha szeretünk valakit, nem vesszük észre a párunkon, ha megváltozott rajta valami, a külseje átalakul. Keveset utazik: néha megtervezi az utazásait, de egyébként szereti a spontán dolgokat, kalandokat is az út közben. Saját háza van vidéken, ott szeret pihenni a legjobban.

Csondor Kata elmesélte, hogy egyszer gyerekkorában megvárakoztatta Tolnay Klárit egy szinkronstúdióban, de szerencsére a híres színésznő kedves volt vele, és azt mondta Katának: „Ne aggódj... én egyszer egy előadást felejtettem el!" Több érdekes sztori este 10-től a Life TV-n, Szulák Andrea műsorában.

Trokán Péterrel nemrég interjúztunk, itt olvashatja a cikket.