Lefutná a maratont a magyar szépségkirálynő

Dobó Ági
Vágólapra másolva!
Dobó Ági, Gömöri András Máté és Vágó Zsuzsi lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad-ban, a Life TV-n, este tízkor.
Vágólapra másolva!

Dobó Ági szépségkirálynő, a 2010-es Miss World Hungary győztese: mint mesélte, családjának egy része nagyon szeret búvárkodni, elsüllyedt roncsokat felfedezni, miattuk csinálta meg a búvárvizsgát gyerekkorában. Rendes uszodai medencében tanulta meg a merülés technikáját.

Dobó Ági Forrás: Life TV

Szerinte felgyorsult a világ (a talkshow-t még a járvány előtt vették fel). „Két kisgyerekes anyukaként azt látom, hogy sokkal gyorsabb dolgokra, ingerekre van szükségünk. Én a két világ között próbálok egyébként nevelni.

egy modern neveléssel együtt. Ugyanúgy elviszem a gyerekeimet bábszínházba, ugyanúgy karácsonykor képeslapokat írunk a gyerekekkel" – mondta a stúdióban.

Forrás: Life TV

A bakancslistáján szerepel a maratoni futás: eddig 35 kilométer volt a leghosszabb távja. Diákkorában közép- és hosszútávon versenyzett, viszont van egy fejlődési rendellenessége, ami miatt nem terhelheti nagyon a lábát. Erről és sok másról bővebben este 10-kor, a Life TV-n.