Vágólapra másolva!
Március 28. szombat este 7 órától kilenc napon át láthatják a gyerekek Süsü a sárkány kalandjait az M2 gyerekcsatornán.
Vágólapra másolva!

„Ugyan húsvéti ajándékként a tavaszi szünetre tartogatta a sorozat bemutatását az M2 gyerekcsatorna, de a gyerekek olyan bátran és felelősen állnak helyt az egészségügyi vészhelyzet hozta új élethelyezetekben, hogy úgy érezzük, helyén való előbbre hozni az ajándékot, így Süsü sárkány kalandjaival már március 28-tól találkozhatnak a gyerekek" – mondta Vass Éva, az M2 gyerekcsatorna igazgatója.

Süsü MTV

Az MTVA közleménye szerint nem csak Süsü a sárkány kalandjaival kíván hozzájárulni a gyerekcsatorna a hétköznapok igényes időtöltéséhez. "A közmédia hamarosan új sorozatot ad a fiataloknak és szüleiknek, amelyben az M2 ismert műsorvezetői, többek között Koltai Bori, Pataky Szabi és Trömböczky Napsugár megmutatja, milyen egy igazán élménnyel teli napirend otthon, hogyan lehet saját kezűleg elkészíteni nagymami palacsintáját vagy éppen hogyan lehet védekezni a koronavírus ellen. Varázsdoki szemlélteti, miért fontos, hogy alaposan mossuk meg a kezünket. A műsorvezetőkkel vidám verseket is tanulhatnak a gyerekek az otthoni napokra és természetesen az otthoni testmozgás és a házi torna sem maradhat ki" - áll a szövegben.

Süsü a sárkány kalandjai kilenc napon át láthatók, az első, 53 perces része szombaton 19 órakor, a nagyjából félórás epizódjai pedig vasárnaptól minden nap este 19.25-kor kezdődnek az M2 gyerekcsatornán.