Hatezer műsort tett közzé ingyen a közmédia

A Linda egy népszerû magyar televíziós krimi-vígjátéksorozat volt. Az elsõ szezont 1984-tõl, a másodikat 1986-tól, a harmadikat 1989-tõl vetítette a Magyar Televízió. 1980 és 1987 között 10 rész, 1987 és 1991 között 7 rész készült, de itt két gyártó mûköd
A Linda egy népszeru magyar televíziós krimi-vígjátéksorozat volt. Az elso szezont 1984-tol, a másodikat 1986-tól, a harmadikat 1989-tol vetítette a Magyar Televízió. 1980 és 1987 között 10 rész, 1987 és 1991 között 7 rész készült, de itt két gyártó muködött közre, mert az elején (1987 környékén) még a MAFILM, késobb a Tele P-Art Produkciós Iroda is bekapcsolódott, akik az Angyalborben c. sorozatot is készítették. A második sorozat 5 epizódját 1999 és 2000 között forgatták. Rendezoje Gát György (a második évadban Szurdi Miklóssal közösen). A foszerepeket Görbe Nóra, Szerednyei Béla, Bodrogi Gyula és Pécsi Ildikó alakítják. A sorozaton újabb és újabb generációk nonek föl, kedveltsége továbbra is töretlen. Az 2000-ben bemutatott újabb részek a régebbi epizódoktól eltéroen folytatásos történetet alkotnak. Ez a széria azonban nem ért el olyan hatalmas sikert, mint a 1980-as évekbeli Linda.
Vágólapra másolva!
A NAVA, a Rádióarchívum és az m3.hu is ingyenessé tette tartalmainak egy részét, ezzel segítve a tanulást, megkönnyítve az otthonmaradást.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Audiovizuális Archívum, vagyis a NAVA a honlapján szabadon hozzáférhetővé tette oktatási tartalmait, így már hatezer műsor áll a tanulni vágyók rendelkezésére.

A frissen megnyitott Rádióarchívum oldalán folyamatosan bővül a kínálat, nemcsak tanuláshoz kapcsolódó, hanem komolyzenei és szórakoztató tartalmak is rendelkezésre állnak: hozzáférhetők például Rejtő-regények, Szabó Magda-hangoskönyvek, klasszikus és kalandregények, többek között A kincses sziget, az Egri csillagok, A Pál utcai fiúk és sok mese.

A Linda is elérhető Forrás: MTV

Az m3.hu is frissítette az online is elérhető tartalmak körét, számos tévéfilmet és sorozatot tett közzé ingyenesen az otthoni szórakozás támogatására. Olyan bűnügyi filmeket és sorozatokat láthatnak a nézők, mint a Könnyű kis gyilkosság, a Hal négyesben, a Dráma a vadászaton vagy épp a Linda.

A romantikus filmek kedvelői is válogathatnak az archívumból, megnézhetik többek között a Gyere hozzám feleségül!, a Hajnalban, délben, este, a Nadrág és szerelem, valamint A pályaudvar lovagja című klasszikusokat, akárcsak olyan tévéfilmeket, mint az Adáshiba, A tönk meg a széle, az Ez a Józsi, ez a Józsi vagy a Fagylalt tölcsér nélkül.