Új tévécsatorna indult ma sok háztartásban

- Square Horizontal PORTRAIT FOOTBALL RAISED FINGER
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during their Spanish League football match Barcelona against Zaragoza on October 23, 2010 at Romareda stadium in Zaragoza. AFP PHOTO/ LLUIS GENE (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem a legjobb az Arena 4 sportcsatorna időzítése, hiszen a világ legfontosabb bajnokságai, kupái, versenyei szünetelnek a járvány miatt.
Vágólapra másolva!

A csatorna tesztadása már elérhető a UPC (Vodafone) digitális kábelrendszerén SD felbontásban, a Vodafone IPTV-n HD felbontásban és az interneten elérhető ITTOTT.TV-n is. A sat.tv.radio.hu szerint a március 30-i induláskor a csatorna elérhetővé válik Budapest környékén a Hello Digitalon is.

Lionel Messi sokat szerepel a Barca TV-n Forrás: AFP/Lluis Gene

Az Arena 4 műsorán lesz látható a Moto GP, az IndyCar és sok pankrációval is találkozhatunk majd box és ketrecharc mellett. A focirajongók a Juventus TV, a Barca TV és a Liverpool TV-nek örülhetnek: bár ezek a csapatok pár hete nem játszanak, és egy darabig nem is lesznek meccseik a járvány miatt, hírek azért lesznek a csapatokról, játékosokról, és régi mérkőzéseket is adnak.