Tóth Vera: Négy éve minden megváltozott

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Négy éve döntött a gyomor-bypass műtét mellett Tóth Vera: azóta teljesen megváltozott az élete.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő régi és új fotói mellett idézte fel a 2016-os műtétet, ami teljesen megváltoztatta az életét. A rajongóknak a félelmeiről írt, és azt is elárulta, hogy most mivel tartja formában magát, és mit köszönhet a sportnak.

"2016.03.31. volt az a nap, amikor minden megváltozott. Nem akartam a könnyebb utat választani, mert tudtam, hogy ez nem lesz az, de hogy ennyire kemény a lelki oldala, arról egyetlen szakirodalom sem tett említést.

Bár azt is tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Ha valaki a ducikat bántani meri, mert ducik, arra mindig ideges vagyok. Annyiféle genetika, hormonbetegség, testalkat, lelki baj létezik, ami miatt kövér lehet az ember... Egy túlsúlyosnak joga van ahhoz, hogy lefogyjon és csinos legyen, mint ahogy ahhoz is, hogy ezt azzal a módszerrel érje el, amelyikkel akarja.

mert ő mindenképpen elhatározta, hogy egy jobb életet akar, és ez már önmagában becsülendő dolog. Valakinek megadatik, hogy semmit ne kelljen érte tennie, de valakinek nem. Én az utóbbi vagyok.

Az összes mindenmentes alapanyag, fogyasztógép, módszer, edző, kajaismeret tudásának birtokában, egyszercsak elegem lett a hormonokból, az állandó sikertelenségből, és a gyógyszereim mellékhatásaiból. 31 évesen döntöttem el, hogy

és a bálnatest különben is egy kismadarat takart el, aki törékeny, mint a porcelán, a teste mégsem ezt súgta. Kinek így, kinek úgy, nekem sikerült" - írta posztjában.

A hosszú bejegyzésben arról is ír, hogy a konfekcióméret középső és legfelső határa közé esett be, de határozottan jobb lett az élete. Mióta rendszeresen sportol, nem volt beteg, orvosának pedig a mai napig nagyon hálás.