Roppant különös interjút adott az egykori Harry Potter

WarnerMedia Upfront 2019 - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix
NEW YORK, NEW YORK - MAY 15: Daniel Radcliffe of TBSs Miracle Workers attends the WarnerMedia Upfront 2019 arrivals on the red carpet at The Theater at Madison Square Garden on May 15, 2019 in New York City. 602140 Dimitrios Kambouris/Getty Images for WarnerMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Nem könnyű otthonról talkshow-t készíteni, Stephen Colbertnek azonban úgy is sikerült, hogy jó négy percig nem hallotta az interjúalanyát, Daniel Radcliffe-et. Nézze meg, mi sült ki a szokatlan beszélgetésből!
Vágólapra másolva!

A kollégáihoz hasonlóan Stephen Colbert is rászokott arra, hogy a járvány miatt otthon vegye fel a talkshow-ját, ez azonban nem mindig zökkenőmentes: a legutóbbi adásban például jó ideig nem hallotta, hogy mit mond a vendége, az egykori Harry Potter, a videón bejelentkező Daniel Radcliffe.

Daniel Radcliffe Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A színész hallotta ugyan, hogy a showman miket kérdez, de a válaszai már nem jutottak el a közönséghez, egy technikus közben hiába próbálta meg helyrehozni a kapcsolatot. Colbert pantomimmel, majd Kenny Rogers egyik slágerével szórakoztatta addig a nézőket, Radcliffe pedig egy idő után papírra írta, amit mondani akart.

A színész végül megadta a mobilszámát a műsorvezetőnek, Colbert így fel tudta hívni, telefonon folytatódhatott – vagyis inkább indulhatott – a beszélgetés. Nézze meg, mi történt, nagyjából 3.50-re jutottak el a telefonos megoldásig: