Roppant különös interjút adott az egykori Harry Potter

2020.04.02. 18:53

Nem könnyű otthonról talkshow-t készíteni, Stephen Colbertnek azonban úgy is sikerült, hogy jó négy percig nem hallotta az interjúalanyát, Daniel Radcliffe-et. Nézze meg, mi sült ki a szokatlan beszélgetésből!

A kollégáihoz hasonlóan Stephen Colbert is rászokott arra, hogy a járvány miatt otthon vegye fel a talkshow-ját, ez azonban nem mindig zökkenőmentes: a legutóbbi adásban például jó ideig nem hallotta, hogy mit mond a vendége, az egykori Harry Potter, a videón bejelentkező Daniel Radcliffe.

Daniel RadcliffeForrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A színész hallotta ugyan, hogy a showman miket kérdez, de a válaszai már nem jutottak el a közönséghez, egy technikus közben hiába próbálta meg helyrehozni a kapcsolatot. Colbert pantomimmel, majd Kenny Rogers egyik slágerével szórakoztatta addig a nézőket, Radcliffe pedig egy idő után papírra írta, amit mondani akart.

A színész végül megadta a mobilszámát a műsorvezetőnek, Colbert így fel tudta hívni, telefonon folytatódhatott – vagyis inkább indulhatott – a beszélgetés. Nézze meg, mi történt, nagyjából 3.50-re jutottak el a telefonos megoldásig:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK