Bódi Sylvi öt hónap után jött haza, de nem találkozhat senkivel

2020.04.02. 18:17

Bódi Sylvi számára különösen nehéz ez az időszak: öt hónap után tért haza Magyarországra, de a járvány miatt nem ölelheti meg szeretteit, és nem találkozhat a rég látott barátaival.

"Nekem kicsit nehéz volt lelkileg az elmúlt két hét... mert öt hónap távollét után semmit nem vártam jobban, mint hogy jól magamhoz ölelhessem a szeretteimet. Ezen kívül még azt is vártam, hogy élvezhessem a hazai gasztronómiát, és ellátogathassak a kedvenc éttermeimbe. Most, hogy épp letelt volna a kéthetes önkéntes karanténom, kezdetét vette a kijárási korlátozás. Ki tudja, mikor láthatom a családomat és a barátaimat..." - írta oldalán a modell. 

Azért furcsa hazajönni, és pont azokat nem látni, akik miatt a szívem mindig hazahúz. Na mindegy, majd egyszer eljön az is... Most az a legfontosabb, hogy minél jobban távol tartsunk magunkat egymástól, és a kijárást is a minimálisra csökkentsünk. Ez az idöszak alkalmas lehet arra, hogy elvégezzünk olyan otthoni feladatokat, melyeket régóta halogatunk. Hatékony lehet egy selejtezés is, ami egyfajta megtisztulás lelki szinten is.  Akinek nem volt ideje főzni, új receptekkel kísérletezni, annak most itt a lehetőség.  Fel lehet hívni régi barátokat is, és bepótolni ezeket a nagy beszélgetéseket, amire az elmúlt években nem volt idö. Most van..." - fejtegette. 

TOVÁBBI CIKKEK