Élvezi a karantént a Trónok harca terhes sztárja - videó

2020.04.02. 11:48

A Trónok harca Sansája, Sophie Turner arról mesélt, hogy a számára nagyon könnyen telik az önkéntes karantén, hiszen ha tehetné, amúgy is egész nap otthon maradna.

Sophie Turner videón jelentkezett be Conan O'Brien otthonról forgatott show-jában, ott mesélt arról, hogy miként telnek a napjaik a férjével, Joe Jonasszal a karanténban.

"Teljes biztonságban vagyok, nagyon bezárkóztunk. Még szeretem is. Ha tehetném, amúgy is itthon maradnék egész nap, szóval számomra ez ideális" – mondta a színésznő, aki azért naponta egyszer elhagyja a házat, hogy megsétáltassa a kutyáját.

Sophie Turner a férjével, Joe JonasszalForrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Élvezi a karanténban, hogy nem kell felöltöznie, és bármikor ihatna – amit valószínűleg csak a terhessége miatt nem tesz meg, inkább a férjét, Joe Jonast itatja. 

Az énekes egyébként korántsem viseli annyira jól a bezártságot, mivel a feleségével ellentétben igazi társasági ember, neki inkább olyan, mintha börtönben lenne: DJ-zéssel foglalja el magát, az Instagramon élőben közvetíti a szettjeit, miközben Turner töltögeti neki a tequilát. A teljes beszélgetést megnézheti itt:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK