Kiderült L.L. Junior születendő gyerekének neme

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Juniorék szeptemberre várják kislányukat, aki a Lili nevet kapja majd.
Vágólapra másolva!

A zenész és felesége már régóta terveztek közös kisbabát, de L.L. Junior kisfiának tavalyi balesete miatt egy ideig nem foglalkoztatta őket a családalapítás. "Kinga hívott, de semmit nem értettem abból, amit mondani akart, mert egyfolytában zokogott. Azt hittem, baj van, nagyon megijedtem, ám akkor nagy nehezen megértettem végre, hogy azt mondja: 'Terhes vagyok'. Hihetetlen melegség és boldogság öntött el" - mesélte a Storynak.

Forrás: L.L. Junior / Instagram

"A fiam, Lacika kezdetben szintén öcsikét szeretett volna, azt is mondta, ha fiú lesz, hívjuk őt is Dávidkának, mint a kis testvérét, akit elveszített. Elmagyaráztam neki, hogy Dávidka csak egy volt, több nem születhet, ő már ott van fent a mennyországban. Attól kezdve többé már nem akart öcsikét, ő is átállt azokhoz, akik kislányt szerettek volna" - mondta.

A kislány a Lili nevet kapja majd, és szeptember 28-ára van kiírva. "Dávidka is ekkora volt kiírva, de aztán előbb, már tizenhatodikán megszületett. Nem hiszek a reinkarnációban, de abban biztos vagyok, a dátumnak égi üzenete van" - árulta el.