Részletesen beszámolt állapotáról a koronavírusos Barta Sylvia

Barta
Vágólapra másolva!
A TV2 időjárás-jelentője megerősítette a betegségéről szóló hírt.
Vágólapra másolva!

"Sajnos a hír igaz! Bár autoimmun betegként évek óta nagyobb elővigyázatossággal élem az életem, mégis elért a koronavírus! Eddig nem volt még erőm hírt adni magamról, mert küzdök a betegséggel. Most azonban annyi szeretettel teli, aggódó üzenetet kapok, hogy már nem vagyok képes egyenként válaszolni, ezért itt szeretném megköszönni a sok figyelmességet és segítséget, amit felajánlottatok! Sokan kérdeztétek, hogy hogyan kezdődött, milyen tüneteim voltak, vannak" - kezdte a bejegyzést oldalán.

"Három hete egy este köhécselés és szokatlan krákogás mellett éreztem, hogy valami bujkál bennem.

Másnap reggel - szabálykövető emberként - azonnal jeleztem a munkahelyem felé, hogy bár én vagyok beosztva, nem tudok dolgozni! Rögtön a következő dolgom az volt, hogy jelezzem állapotomat a háziorvosomnak, akinek a tanácsára az első pillanattól kezdve önkéntes karanténba vonultam.

Ezek után azt vettem észre magamon, hogy eltűntek a szagok és ízek, semmit sem érzek! Mivel az állapotom hullámzó volt visszatérő lázzal, ezért kérték orvosaim a koronavírusteszt elvégzését. A mintavételt az Országos Mentőszolgálat végezte. Közben egyre jobban köhögtem, égett a mellkasom és újra belázasodtam! Néhány nap elteltével megérkezett a hír, hogy a koronavírusteszt eredménye pozitív!" - számolt be.

"Nagyon nehéz volt a két kislányomnak elmondani, hogy egy bizonytalan kimenetű, ismeretlen betegséggel küzd az anyukájuk. A bejáratnál van az összekészített kórházi csomagom, hogy ha SOS menni kell... Hálás vagyok a rám figyelő orvosoknak, hogy ebben a kiszolgáltatottságban is biztonságban érzem magam! Kövessétek a hatóságok utasításait, maradjatok otthon, hogy elkerüljétek ezt a borzalmat! Az erőmből most ennyire futotta, ahogy jobban leszek, újra jelentkezem! Drukkoljatok nekem!" - írta.