A koronavírus miatt elmarad Jolly és Suzy válópere

2020.04.05. 09:37

Jolly és Suzy válóperi tárgyalása áprilisban lett volna, de a járvány miatt elmarad.

Régóta nem él együtt, de még házas Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna. "Zavar, hogyne zavarna, már régen túl kéne lennünk a váláson! Január elején adtam be a keresetet, és nem értem, mi tartott annyi ideig, hogy csak április 14-re tűzték ki az első tárgyalást, ráadásul most az is elmarad. Egyre komolyabb a párkapcsolatom Barbarával, ezért zavar, hogy nem vagyok még elvált ember. Suzy időnként a fejemhez vágja, még ő a feleségem, ami hivatalosan igaz ugyan, de a gyakorlatban már több mint egy éve nem" - mondta a Blikknek a zenész.

Forrás: Instagram/Jolly Official

Jolly állítja, szeretett volna peren kívül megegyezni a vagyoni kérdésben, de Suzy az ajánlatánál többet akart. Elismeri: őrlődik emiatt, ráadásul a bezártság és a munkája elvesztése is idegesíti. 

Suzynak ugyan nincsen új kapcsolata, de ő is szeretne túl lenni a váláson. "Engem is zavar, hogy elmarad a válóper, persze megértem a helyzetet. Igyekeztem a kis családi gofrizóban anyagi hátteret teremteni, hogy eltarthassam magam és a kislányomat. Több lábon akartam állni, hogy a fellépéseim mellett legyen még valamilyen biztos jövedelmem, de a járvány egyszerre mindkettőt tönkretette. Zsuzsika elsős, most egész nap itthon tanulok vele. Kitűnő mindenből, de sok az anyag, most tanul írni, olvasni, számolni. Eddig besegített édesanyám is, de most nem veszélyeztetjük a szüleimet" - mesélte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK