Májusra várja babáját a Jóban Rosszban színésznője, Réti Adrienn

Réti Adrienn színésznő
Vágólapra másolva!
Párjával nekiláttak felújítani a szobát, ahová a gyerek érkezik. Három hete nem voltak sehol, a szobafestőt is lemondták.
Vágólapra másolva!

„Jól élem meg ezt az időszakot. Az orvosom is azt mondta, hogy a nyugalom a legfontosabb, ez a jó a babának" – mesélte a Mokkában. „Kötelező vizsgálatok persze zajlanak. Bementem, csak egyedül lehettem, volt rajtam maszk és kesztyű... Nagyon hálás voltam az orvosnak. Minden rendben a gyerekkel, szépen halad a terhesség. Az orvos nyugodt volt, kedves, a maszk mögött mosolyogva mondta, hogy milyen aranyos kis haja van a babának" – ez pedig nagyon jólesett a színésznőnek.

Réti Adrienn színésznő Fotó: Marton Szilvia - Origo

Mögötte vakolatlan falak vannak, ennek az oka, hogy nincs kész a babaszoba. Festőt vártak, de lemondták, ők maguk inkább nekiláttak az alapozásnak, mert már májusra várják a babát. „Vagy megoldjuk a helyzetet és kifestünk, vagy így marad" – kommentálta az állapotokat.

Komolyan veszik a vírust, három hete szinte ki sem mozdultak.

Ha muszáj elmenni valahová, akkor maszkban, kesztyűben teszik, és a ruhát, amit hordtak, három napra kiteszik, csak utána mossák. Erről bővebben a Mokkában, itt a videó: