Négy hete koronavírusos Barta Sylvia, elérte a tüdejét a betegség

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
A TV2 időjárás-jelentője a napokban árulta el, hogy otthonában küzd a betegséggel, hosszan mesélte el tüneteit és állapotáról is beszámolt. Akkor megígérte, hogy ha lesz ereje, újra jelentkezik, így most újabb beszámolót tett közzé az oldalán.
Vágólapra másolva!

"Szeretném nagyon megköszönni a rengeteg aggódó, szeretetteljes üzenetet. A közeli és távolabbi ismerősöktől és ismeretlenektől, kollégáktól, sporttársaktól sőt, még az országhatáron túlról is kaptam biztató szavakat! Ígértem, hogy jelentkezem, ahogy erőmből telik. Immár negyedik hete harcolok a koronavírussal! Négy nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!" - kezdte a bejegyzést.

Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus, a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult, most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!" -írta.

Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok, és nem kerültem olyan állapotba, amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak, akik folyamatos kontroll alatt tartanak, és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek!" - írta.

Szerencsére a családja jól van. "A gyerekek ebben a nehéz helyzetben komoly önállóságról tettek tanúbizonyságot! A nagyobbik lányom mondta nekem a minap, hogy 'Anya, gyógyulj már meg gyorsan, mert én már nem bírom sokáig az ölelésed nélkül!' Hát már én sem... Reménykedünk, és hiszem, hogy meggyógyulok!

és végül, nem véletlenül választottam ki ezeket képeket. Igen, a TV2 csapata és a munkám is nagyon hiányzik!" - zárta a sorokat.