30 ezer forintért bárkit üdvözöl egy hollywoodi színésznő

Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation 26th Annual A Time For Heroes Family Festival - Red Carpet GettyImageRank3 Studio VERTICAL FAMILY USA California Culver City Photography Tori Spelling Arts Culture and Entertainment Attending Smashbox Studios - C
CULVER CITY, CA - OCTOBER 25: Actress Tori Spelling attends the Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation's 26th Annual A Time For Heroes Family Festival at Smashbox Studios on October 25, 2015 in Culver City, California. Angela Weiss/Getty Images for Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation/AFP
Vágólapra másolva!
A Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Tori Spelling különös módon pótolná a járvány miatt kiesett bevételeit: pénzért üdvözölné a rajongóit az interneten.
Vágólapra másolva!

Akár ön is beszélhet videochaten Tori Spellinggel, ha fizet 95 dollárt, vagyis körülbelül 30 ezer forintot, a színésznő ugyanis ennyiért jelentkezik be egy kis csevegésre, színt lopva az egyhangú mindennapokba.

Tori Spelling Forrás: AFP/2015 Getty Images/Angela Weiss

Spelling ötletét sok rajongó képtelennek, netán ízléstelennek találta, végül a férje, Dean McDermott kelt a színésznő védelmére. Az Instagramon egy videóban elmondta, hogy a felesége a családjáért teszi, amit tesz, hisz a járvány miatt az ő fellépései is elmaradtak, sok jövedelemtől elesett – öt gyereküket viszont etetni kell:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Watch this video. Nuff said. @torispelling

Dean McDermott (@imdeanmcdermott) által megosztott bejegyzés,

Spelling ötlete amúgy sem ördögtől való, a sztárok általában a rajongói találkozókon is hasonló – vagy még magasabb – összegért adnak autogramot, pózolnak egy közös fotó kedvéért.