Több ezer idős ember bevásárlását fizette ki egy sztár

Tyler Perry's "A Fall From Grace" New York Premiere GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry
NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 13: Tyler Perry attends the premiere of Tyler Perry's "A Fall From Grace" at Metrograph on January 13, 2020 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Volt nagy meglepetés több tucat boltban Atlanta környékén, Tyler Perry ugyanis kifizette mindenki számláját, aki az idősek számára fenntartott idősávban vásárolt.
Vágólapra másolva!

Tyler Perry sok idős embernek okozott örömet Atlantában és környékén, ugyanis a Kroger üzletlánc 44 boltjában állta a számláját azoknak, akik reggel nyolc előtt vásároltak – vagyis abban az idősávban, amit ott az idősek számára tartanak fenn.

A Kroger szerint aznap nagyjából háromezren voltak, akik Perry pénzén vásárolhattak, és hogy ez mennyit jelenthetett nekik, azt jól mutatja ez a fénykép:

Perrynek nem ez az első hasonló akciója: tavaly karácsonykor szintén idegeneknek vásárolt be 400 ezer dollár értékben, a napokban pedig 21 ezer dolláros borravalót hagyott a kedvenc atlantai éttermében – fejenként 500 dollárt mind a 42 alkalmazottnak.

Tyler Perry Forrás: AFP/2020 Getty Images/Jamie Mccarthy

Perry itthon kevéssé ismert, de egyébként igen termékeny színész, író, producer és rendező, az ő egyik alteregója egy idős asszony, Madea is. 2011-ben a legjobban fizetett ember volt az amerikai szórakoztatóiparban, egy év alatt 130 millió dollárt keresett.