Magyar és külföldi filmsikerekkel készül húsvétra a TV2 Csoport

búék
Vágólapra másolva!
A család minden tagjának izgalmas kínálattal kedveskedik a TV2 Csoport, ezzel színesítve az otthon töltött, ünnepi pillanatokat. Négy napon át premierek fokozzák húsvéti hangulatot, minden korosztálynak felhőtlen kikapcsolódást garantálva.
Vágólapra másolva!

A TV2 sok meglepetéssel készül. A népszerű extrém sport reality, az Exatlon Hungary újabb fordulatokkal folytatódik nagypénteken és húsvéthétfőn is, kivételesen már 19:30-tól várja majd a nézőket. Hétfőtől ráadásul új időszámítás kezdődik a Bajnokok és Kihívók versenyében.

Forrás: TV2

Emellett filmekben sem lesz hiány. A Föld után című sci-fiben apa és fia bolyong az űrben, miközben egyre több derül ki a kapcsolatukról. Will Smith és fia, a gyerekszínészként már ismert Jaden Smith kalandjait követhetik nyomon a nézők nagypénteken 13.20-kor. Ezt követően 15.25-kor egy családi filmet, Az igazi kalandot vetíti a csatorna, amelyben az özvegy édesapa (Matt Damon) vidékre költözik gyerekeivel, ám az új birtokhoz egy régi állatkert is tartozik, így nem mindennapi kihívásokkal kell megbirkózniuk.

Vasárnap két magyar klasszikus lesz a TV2 műsorán: a János vitéz vasárnap 14.25 órakor kezdődik, a Hamis a baba a legendás Ötvös Csöpivel, azaz Bujtor Istvánnal 16.15-kor. Húsvéthétfőn 11.55-kor Jack és Jill sztoriján lehet majd nevetni, mindkét szerepben Adam Sandler látható. 13.55-től folytatódik a vígjátékok sora: a Johnny English-ben Rowan Atkinson főszereplésével vicces kémtörténetet láthatnak a nézők, a folytatását, a Johnny English újratöltve című James Bond paródiát 15.50-től tűzi képernyőre a csatorna.

Húsvétvasárnap elindul egy tavaszi filmes blokk, amely 18.50-kor a Last Vegas című vígjátékkal kezdődik. Ezt követően minden vasárnap izgalmas filmeket ad a csatorna. 21.15-kor pedig országos premier lesz a TV2-n, a Kingsman: Az aranykör ügynökei egytől egyig úriemberek, ők veszik fel a harcot egy új ellenséggel, akit Julianne Moore alakít.

A Super TV2 is készül

A Super TV2 a tavalyi év nagy magyar sikerét tűzi képernyőre nagypénteken: 21 órától a BÚÉK című vígjátékból kiderül, mi történik egy baráti társasággal, ha mindenki kiteszi az asztal közepére a mobiltelefonját, és hangosan felolvassák üzeneteiket. Szombaton a Könnyű nőcskét láthatják a nézők 21 órakor, húsvétvasárnap este pedig a zenés magyar filmet, a PappaPiát. Csupó Gábor rendezésében egy csónakház megmentését tűzik ki célul a fiatalok, mindezt Rakonczai Viktor slágereivel éneklik el.

Forrás: Intercom

A Bridget Jones babát vár óriási siker volt az első két részhez hasonlóan, Renée Zellweger ezúttal két sármos apajelölt (Patrick Dempsey és Colin Firth) közül választhat április 13-án este a Super TV2-n.

Filmek közül is válogathatnak a nézők

A Mozi+ -on nagypénteken a Gladiátor nyitja a sort 21:00-tól Russell Crowe főszereplésével. Majd április 11-én szombaton 18:20-tól Pierce Brosnan-nal jön A világ nem elég című Bond mozi. Ezt követően 21:00-tól a 2013-ban bemutatott Feledés című amerikai film érkezik, többek között Morgan Freemannel és Tom Cruise-zal.

Forrás: Collection Christophel/© DreamWorks SKG / Universal Pictures / Scott Free Productions/Dreamworks Skg / Universal Pictu

Húsvétvasárnap a James Bond filmek közül szintén Pierce Brosnan alakításával a Halj meg máskor! kerül képernyőre 18:15-től. Ebben a részben Pierce Brosnan negyedszer és utoljára alakítja Bondot. Vasárnap egy országos tévépremier is várja az akció sci-fi rajongóit, 21:00-tól jön Justin Kurzel rendezésében, az Assassin's Creed című film. Hétfőn 21:00-tól pedig a Tomb Raider című, 2018-ban bemutatott alkotást láthatják a nézők, a műkincsek felkutatásával foglalkozó Lara Croft főszereplésével.

A Moziverzumon, a TV2 Csoport prémium filmcsatornáján péntek este 21:00-tól az amerikai sci-fi thriller, Az 5. hullám lesz látható. Majd vasárnap 19:00-tól az animáció szerelmeseinek kedvez a csatorna, jönnek a mókás Minyonok, akiket közvetlenül az amerikaiak egyik nagysikerű sci-fi akciófilmje követ, Pókember: Hazatérés címmel 21:00-tól. Arnold Schwarzenegger követői sem maradnak szórakozás nélkül húsvétkor, hétfőn 21:00-tól jön az Erőnek erejével.

A romantikus történetek kedvelői is örülhetnek

A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n péntektől hétfőig az Anna című közkedvelt kanadai filmsorozat epizódjait követhetik nyomon a nézők 11:25-től.

A hosszú hétvége alatt is érdemes lesz átkapcsolni a TV2 Csoport gasztrocsatornájára, a LiChi TV-re. Ebben az időszakban is látható lesz a nagy kedvencek közül például a Hal a tortán (az ünnepi időszakhoz igazítva a korábbi húsvéti részek közül is szemezgethetnek majd a nézők), a Hentesek és a Kézzel írott receptek Bereznay Tamással, a Konyhatündér – Marton Adrival, az Ízes élet és a Bűvös szakács is.

Az Izaura TV-n húsvét alkalmából péntektől-hétfőig egész nap a romantikus filmeké lesz a főszerep. 21:00 órától olyan országos tévépremierek szórakoztatják majd a műfaj kedvelőit, mint a Szerelem az oldalvonalon, Amit a szíved diktál, A sors akarata vagy a világirodalom egyik legnépszerűbb szerelmes drámája a Büszkeség és balítélet, Keira Knightley és Matthew MacFadyen főszereplésével.

A Prime egy hamisítatlan csajos blokkal készül a gyengébbik nem képviselőinek. A Szakíts, ha bírsz című vígjátékban Jennifer Aniston és Vince Vaughn közösen birkóznak majd meg az együttélés nehézségeivel, míg a Koszorúslányok című moziból kiderül, hogy az esküvői előkészületek nem csupán pozitív meglepetéseket rejtegetnek, hiszen még a legnagyobb barátságokat is próbára teheti. Az Agyő Nagy Ő – ben Ben Stiller ostoromolja majd a női szíveket. Emellett persze az elmaradhatatlan Igazából szerelem vagy a Titanic sem hiányozhat a legjobb csajos mozifilmek sorából.

Extra epizódokkal jelentkezik a Zenebutik

Idén húsvétkor is zenés műsorfolyammal jelentkezik a Zenebutik csatorna. Extra epizódokkal készülnek a csatorna sztárjai: Jolly különleges Lokoléó Party adásában ezúttal a nézők kedvenc dalaiból láthatnak összeállítást szombaton 18.30-tól. Húsvéti produkcióval jelentkezik a Jampi Randevú Mikivel és Nikivel nagypénteken 17 órakor. Márió, a harmonikás pedig a Kívánságpiac Extrában küld húsvéti jókívánságokat nagypénteken és hétfőn ebédidőben.

Húsvétkor is lesz Sztárfogó Marcellinával, jelentkezik a Változnak az idők – Dred Bíró Zsolttal nagypénteken 21.40-kor, valamint Matyi és a Hegedűs is külön készült az ünnepre a Necsi-Necsi című produkciójukban vasárnap 19.30-kor. Péter Srámek népszerű műsora, a Dobban a szív folytatódik szombaton 12.55-től, melyben élő koncertjéből láthatnak felvételeket. Húsvéthétfőn délelőtt nem lesz élő adás a vírus okozta helyzet miatt, így a tavalyi élő Kívánságműsor ismétlése látható majd a Zenebutikon.

A gyerekekre is gondol a TV2 Csoport

Újdonságokkal és régi kedvencekkel várja a Kiwi TV a gyerekeket. Két új sikersorozat is elindult a napokban. Hétköznaponként 17 órától a Rev & Roll kanadai-kínai animációs sorozat, amely a 8 éves Rev és legjobb barátja, Rumble négykerekű kalandjairól szól. A csatorna másik újdonsága a Rubi Szivárványiában minden hétköznap 16 órától. Rubi, a jószívű kislány és kedvenc játékmacija, Csoki Szivárványiában, egy varázslatos mesevilágban segít az ott élő játékokon.

A sorozatrajongó gyerekek a régi kedvenceket is figyelemmel követhetik: minden hétköznap 20 órától két órán át a Hupikék törpikék lesz képernyőn, 15-16 óráig az Óz varázslatos birodalmában című mesét adja a csatorna, 13 órától a Grizzy és a Lemmingek, hétvégén pedig 15.30-kor a Mása meséi megy majd a Kiwi TV-n. Minden nap 18 órától animációs filmekkel várja a Kiwi TV a gyerekeket. Vetítik többek között a Hókirálynő mindhárom részét, a Csimpilótákat, a Robotokat, a Túl a sövényent, A császár új ruháját, a Flipper és barátait, A Vad galambokat, de sokak kedvencét, a Hamupipőkét és a Maja, a méhecskét is műsorra tűzi a Kiwi.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A FEM3 ezeken a napokon is a már megszokott, sokszínű kínálattal garantálja az esti pihenést. 19 órakor a Segítség, gyerekeim vannak című reality-sorozattal startol a kínálat. 20-tól 22 óráig jön minden, ami esküvő, David Tutera: A sztárszervezővel, majd a Mondj igent a ruhára a legjobb tippekkel szolgál ahhoz, hogyan találhatjuk meg a tökéletes darabot a nagy napra. Ezt követően újabb lehengerlő sztorikkal folytatódik A nagy házalakítás, majd a törpe növésű barátnők mindennapjaiba nyerhetünk betekintést a Törbigék Los Angeles ország premierepizódjaiban.