A kényszerű karantén miatt kialakult távolság gyorsan vetett véget a sztárpáros kapcsolatának. Várkonyi Andrea a Bors kérdésére elmondta, hogy alig négy hónap után külön utakon folytatják – írja a Bors.

A koronavírus miatt sok pár kényszerűen van összezárva, vagy épp ellenkezőleg, nem tudnak annyit találkozni, mint szeretnének. A Bors információi szerint

Várkonyi Andreáék már hetek óta nem tartják a kapcsolatot, nem is beszélnek.

Január végén egy közös Instagram-poszttal jelezték a világ felé, hogy egy párt alkotnak. A műsorvezető és az ismert fodrász évek óta ismerte egymást, majd egy baráti összejövetelen személyesen is találkoztak, ezután pedig csetelni kezdtek. A beszélgetésekből aztán találkozások lettek, abból pedig szerelem – erről ír a Bors.

Várkonyi AndreaForrás: Várkonyi Andrea / Instagram

A lap információi szerint a karantén miatti külön életet nem bírta ki a viszonylag friss kapcsolat, és a szakítás mellett döntöttek. Megkeresésükre Várkonyi Andrea így kommentálta a történteket:

Igen, igaz. Tényleg nem vagyunk már egy pár. Már hetek óta külön vagyunk. A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt.

Arra a kérdésre pedig, hogy mennyire viselte meg a szakítás, így felelt: „Jól vagyok, nem tudott még annyira elmélyülni köztünk ez a dolog, hogy nagyon mély sebeket ejtsen" – monda a Life Tv műsorvezetője.