Leállították Benkő László kemoterápiás kezelését, nem lesz rá szükség, ha jó lesz a szövettani eredmény

Benkő László Omega
Benkő László
Vágólapra másolva!
A világjárvány mellett az én betegségem eltörpül - nyilatkozta a 76 éves zenész a Borsnak. Természetesen, amennyiben szükséges lesz, azonnal megkezdik Benkő László kemoterápiás kezelését. De most abban bíznak, hogy a szövettan eredménye azt fogja mutatni, hogy meggyógyult.
Vágólapra másolva!

2017 májusában derült ki, hogy az Omega együttes billentyűse májdaganatban szenved. Benkőn azonnal életmentő műtétet hajtottak végre az orvosok, közben pedig folyamatosan kapta a kemoterápiás kezeléseket, amik hatásosnak bizonyultak. Csakhogy nemrégiben újabb daganatot, bőrrákot diagnosztizáltak nála, amivel az egész kálváriája elölről kezdődött – írta a Bors.

Benkő László Fotó: Bielik István - Origo

„Megműtöttek, jelenleg várom a szövettan eredményét, de a koronavírus miatt most lassabban mennek a folyamatok. A kemoterápiás kezelésemet felfüggesztik egy időre. A

Persze ez így van rendjén, érthető, úgyhogy reménykedek, hogy teljesen meggyógyultam" – nyilatkozta a Borsnak a 76 éves Kossuth-díjas zenész, aki már több hete az otthonába bezárkózva, a négy fal között éli a napjait.

Természetesen, ha szükséges, azonnal megkezdik Benkő László kemoterápiás kezelését.