Letartóztatták Vitaly Zdorovetskiy YouTube-sztárt, miután megvert egy nőt, akivel állítólag soha nem találkoztak korábban. Korábban volt már primitív átverése, mégis 10 millióan követik. 

Miamiban letartóztatták Vitaly Zdorovetskiyt, aki a YouTube-on működteti a VitalyzdTV csatornát, több mint 10 millió feliratkozója van.

A férfi állítólag lesből ráugrott egy kocogó nőre, és a földre teperve elkezdte ütni az arcát és a mellkasát – mire az sikoltozni kezdett, Zdorovetskiy pedig a közelben lévő házába futott. Ott kapta el a rendőrség, de 7500 dolláros óvadék fejében már szabadon is engedték a TMZ szerint.

Vitaly ZdorovetskiyForrás: NurPhoto via AFP/Martin Sloan/Photoshot/NurPhoto/Martin Sloan

A megtámadott nő azt mondta, korábban soha nem találkoztak Zdorovetskiyvel, elképzelhető az is, hogy a férfi a YouTube-ra forgatott valamilyen átverést. 

Korábban is voltak durva viccei, Miamiban zombinak öltözve riogatta a helyieket, vagy épp elhelyezett egy bőröndöt köztéren, és közölte a járókelőkkel, hogy egy percük van menekülni, mielőtt robban a bomba – utóbbiért le is tartóztatták, ahogy az után is, hogy berohant a pályára a 2014-es focivébé döntőjén.