Pornóval múlatja az időt az önkéntes karanténban egy tévésztár

Jake Quickenden a Dancing on Ice promóképén
Vágólapra másolva!
Jake Quickenden brit énekes és realitysztár nem szégyenlősködött, amikor arról kérdezték, hogy mivel tölti az idejét az önkéntes karanténban: kiderült, hogy ipari mennyiségű pornót néz.
Vágólapra másolva!

Jake Quickenden a FUBAR rádió adásában számolt be arról, hogy miként bírja a bezártságot. Mint kiderült, sokakhoz hasonlóan ő is rákapott a filmnézésre, a Netflix vagy a Disney+ helyett azonban a Pornhub oldalát nyitja meg gyakran.

Az énekes és tévésztár barátnője, Sophie Church otthonról dolgozik, Quickendent azonban ez nemigen zavarja a hobbijában: miután a lány kivonul a laptopjával a nappaliba, a férfi általában még egy óráig az ágyban marad a saját gépével.

Jake Quickenden a Dancing on Ice promóképén Forrás: ITV

Quickendennek egyébként már az önkéntes karantén előtt is hosszabb ideig otthon kellett maradnia egy sérülés miatt, tavaly decemberben ugyanis a Dancing on Ice (Sztárok a jégen) karácsonyi adására készült, amikor fejre esett, és eltört a nyaka.

A Dancing on Ice 2018-as szezonját egyébként megnyerte, előtte a Celeb vagyok, ments ki innen! brit verziójában is láthattuk. 2012-ben, majd 2014-ben a helyi X-Faktor-ban versenyzett énekesként, jelenleg a Hair angliai turnéján dolgozna, ha nem halasztották volna el a világjárvány miatt.