Szandiék még a kutyájukat is rendszeresen fertőtlenítik

Szandi
Vágólapra másolva!
Szandi és családja a járvány miatt hetek óta önkéntes karanténba vonult, otthonukban különösen odafigyelnek a rendszeres fertőtlenítésre.
Vágólapra másolva!

"Minden nap takarítunk! A főzésnél abszolút odafigyelek, hogy tiszta legyen a kezem és maximális higiéniával csináljak mindent. A konyharuhát is naponta, maximum két naponta cserélem, ugyanez igaz a törölközőkre és az ágyneműkre, hiszen ezeket rendszeresen használjuk.

Az otthonunk pedig tele van nyomós fertőtlenítőkkel, hogy bármikor kéznél legyen. Amikor arra járunk nyomunk egyet, és megyünk tovább. Még csak fel sem kell emelni a flakont!" - mesélte az énekesnő a Ripostnak.

Forrás: Szandi/Instagram

Hozzátette, hogy bár a jelenlegi ismertek szerint a kutyák nem kapják el a koronavírust és nem hordozók, a isztaságukra most még jobban oda kell figyelni. "Őt is fertőtlenítjük, azaz többször fürdetjük. Mostanában nem visszük olyan sűrűn sétálni sem, mint eddig. Persze imádja, ha kimegyünk vele, nagyon boldog olyankor, de szerencsére tök jól elvan a kertben is, tudott alkalmazkodni a helyzethez" - mondta.