Gelencsér Tímea öt után nem mehet ki a szabadba

Gelencsér Tímea, Gelencsér Timi, Exatlon
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea az Exatlon Hungary többi szereplőjével és munkatársával együtt Dominikán ragadt, arról mesélt, hogy milyen az ottani karantén.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea arról mesélt a Blikknek, hogy az Exatlon Hungary forgatásán kívül nemigen tud mást csinálni a Dominikai Köztársaságban, miután az országban kijárási tilalom van, délután öt óra után senki nem lehet az utcákon.

Gelencsér Tímea instagram.com/timell

"Alkalmazkodom a helyzethez. Mivel tudom, hogy mindenhol a világban ez a helyzet, így nekem is könnyebb elfogadnom. A legnehezebb az, hogy nincs meg az a szabadság- és komfortérzet, nem tudom azt csinálni, amit szeretnék, akkor, amikor szeretném és úgy, ahogy szeretném. Kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és minden bizonytalan, hiszen nem tudjuk, meddig tart még ez" – mondta Tímea.

A volt szépségkirálynő két stábtaggal lakik együtt szállodában, velük üti el az időt a kényszerű bezártság idején: "Amikor itthon vagyunk, akkor edzeni szoktam, főzök, sorozatot nézünk, nagyon sokat beszélgetünk és játszunk, sokat FaceTime-ozok az otthoniakkal. Ha mégis kicsit unatkoznék, akkor pedig elmegyek aludni, az mindig egy jó B opció" – mesélte.