Kulcsár Edina kismamafotózása nem éppen hétköznapi módon zajlott

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina mindenképp meg akarta örökíteni a második terhességét is, de a járvány miatt a fotózás nem hétköznapi módon zajlott.
Vágólapra másolva!

A kismama a járvány miatt mondott le a szokásos fotózásról, de fotós édesanyja besegített, és a saját erkélyükön rendezték be a stúdiót.

"Ahogy egy korábbi posztomban írtam, sajnos nem volt lehetőségünk kifejezetten kismamás fotókat csinálni. Megvolt a kitűzött dátum, le volt foglalva a stúdió, és minden le volt szervezve, de aztán a vírus miatt jobbnak láttuk, ha lemondjuk. Teltek-múltak a napok, majd a hetek... még anyukámékkal sem találkoztunk, de

Anyukám kitalálta, hogy átjön, berendez nekem egy stúdiót a teraszon, és csinál pár fotót. Ez a kép is ezen a napon született. Ez lett az abszolút favorit" - írta a fotó mellé Kulcsár Edina, akinek kislánya most már bármelyik nap megszülethet.

Mint írta, nem készült túl sok képük, mert kisfia épp felébredt, és végig ott volt körülöttük. "Nem lett túl sok képünk, sőt, igazából azt is mondhatnám, hogy szinte csak ez az egy lett, mert Medox éppen akkor kelt fel, amikor elkezdtük a fotózást, szóval ezt a folyamatot úgy képzeljétek el, hogy egyik pillanatban lehajoltam, építettem egy kicsit a várát, majd amikor éppen ő is az egyik építőkockát a másikra helyezte, gyorsan felálltam, pózba vágtam magam, igyekeztem egy másodperc alatt átszellemülni (a nézésemet illetően) és kezdtük elölről az egészet. Lehajol, épít, feláll, pózol és így tovább. Képzeljétek csak oda Medikét a lábamhoz. Mert, hogy végig ott volt. Nehezített volt a terep, de legalább lett egy képünk" - áll a bejegyzésben.