A TV2 Tények és a Mokka műsorvezetői Varga Miklós híres számát éneklik - videó

Vágólapra másolva!
Vasárnap este nagy show-val, adománygyűjtő gálával segítette a TV2 a legnagyobb magyar segélyszervezeteket, a sok ismert énekes és sportoló mellett a Tények és a Mokka műsorvezetői is énekeltek, mégpedig Varga Miklós híres számát. Már eddig 25 millió forint gyűlt össze.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi élő adás alatt telefonhívással vagy nagyobb pénzbeli adománnyal mindenki támogathatta a legnagyobb magyar segélyszervezeteket, hogy rajtuk keresztül segítse a vírushelyzet miatt bajbajutottakat, csatlakozva ezzel a „Segítünk egymásnak" elnevezésű önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoporthoz. A gyűjtés az 1357-es adományvonalon történt – minden hívás vagy sms 500 forint adományt jelentett.

TV2

Az így összegyűlt összeggel a legnagyobb hazai segélyszervezetek – a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt – munkáját támogatták. A jótékonysági gála végén Ördög Nóra bejelentette, hogy már a műsor alatt 25 millió forint jött össze.

Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész csatlakozott a TV2 Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorához. Egy rendhagyó produkcióval készültek a Tények és a Mokka műsorvezetői is, így Marsi Anikó és Gönczi Gábor, Andor Éva vagy Szebeni István, Mádai Vivien vagy Pachmann Péter, Istenes László és persze a többiek, a meteorológus műsorvezetőkkel és a hírigazgató Kökény-Szalai Viviennel együtt Varga Miklós híres dalát énekelték.

Nézze meg videón itt:

A TV2 ezzel a műsorral mondott köszönetet mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak minden nap. "Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük, azoknak a hétköznapi hősöknek is, akik önzetlenül végzik a napi feladataikat az otthonukon kívül, hogy biztosítsák a magyar emberek számára az alapvető szolgáltatásokat. Elismeréssel és hálával tartozunk nekik megfeszített munkájukért, kitartásukért" - állt a csatorna közleményében.