Judy: Nagyon megviselt a sok bántás

Judy
Vágólapra másolva!
Judy, a Groovehouse énekesnője az Instagramon tett közzé egy bántó levelet, melyet egy ismeretlen lány írt neki. Balesete óta másodszor kapott ennyire kemény, primitív sorokat, de nem haragszik, csak lelki bántalmazóját félti.
Vágólapra másolva!

Judy 1998-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, az arca teljesen összeroncsolódott, számos műtéttel tudták csak helyrehozni – ehhez képest a levélíró primitív módon a külseje miatt támadta az énekesnőt. "Kívülről és belülről is rohadt csúnya vagy. Lehet a lelked is karambolózott, nem csak a tested" - áll többek közt a hosszú bejegyzésben.

"A balesetem óta ez a második ilyen bántó üzenet, úgyhogy azt gondolom, ez nem is rossz arány.

Nem dőltem a kardomba, de azt gondolom, érdemes erről beszélni, és érdemes lenne ennek az illetőnek elgondolkodnia, mi az igazi baja" - mondta az énekesnő a Borsnak.

Forrás: Molnár-Kis Judit

Hozzátette, hogy kritikusának biztosan nem vele, hanem saját magával van súlyos problémája. Évekkel ezelőtt egyszer már történt hasonló eset, akkor később újra felkereste egy lány. "Nagyon megviselt akkor az a sok bántás, de néhány éve kaptam tőle egy bocsánatkérő levelet. Egy sokkal bölcsebb ember szólt akkor már hozzám, a csattanó pedig az, hogy

A plasztikai sebészem számát és lelki segélyt kért tőlem, én pedig megbocsátottam, megadtam neki mindent" - mesélte.