Gáspár Bea megrángatta a mosdani nem akaró cserediákot

Vágólapra másolva!
Váczi Gergő, Gáspár Evelin és Varga Győző lesznek április 21-én este tízkor Szulák Andrea vendégei a Life TV-n, a Nyugi! Köztünk marad-ban.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin a talkshow felvételén elárulta, hogy kevés ember áll közel hozzá. Nem lehet befolyásolni, nem hallgat senkire, kivéve olyanra, akit szeret – de csak akkor, ha ő is tud azonosulni azzal, amit mond. Az volt az újévi fogadalma, hogy nem megy el bulizni, hanem az önfejlesztésre koncentrál.

Sztorizott is a felvételen: volt náluk egy francia cserediák, aki nem akart fürdeni. Evelin anyukája – Gáspár Bea - végül berángatta a diákot a fürdőszobába, és igen határozottan elmutogatta neki, miképp mosakodjon meg. Egy másik története szerint Párizsban voltak az apjával, Győzikével, amikor egy hajléktalan késsel ki akarta rabolni őket. Végül épp arra ment egy taxis, és bepattantak az autóba.

Váczi Gergő elmondta, hogy szereti, ha elismerik, de ritkán szokott büszke lenni magára. Szerinte a jövő nem egy csillogó, high-tech világ lesz, hanem annál sokkal sötétebb, aggódik a globális felmelegedés miatt is.

Varga Győző a műsorban elárulta, hogy fiatalon kenus, ifjúsági bajnok volt. Az apja szinkronrendező, így ő nagyon sok filmben szinkronizált gyerekként. Ő is mesélt egy külföldi sztorit: New Yorkban egyszer japán turisták kértek tőle autogramot. Nem tudja kivel keverhették össze (nyilván nem ismerhették az Irigy Hónaljmirigyet), de végül egy egész csapattal le kellett fotózkodnia, úgy odavoltak érte.