Kiderült, hogy Bruce Willis miért Demi Moore-ral van a járvány alatt

Bruce willis et Demi moore
Bruce willis et Demi moore festival de cannes 1997. COLLECTION CHRISTOPHEL
Vágólapra másolva!
Demi Moore és Bruce Willis már húsz éve elváltak, a járvány végét azonban most egy fedél alatt várják önkéntes karanténban, három lányukkal együtt. De hol van eközben Willis felesége és az újabb házasságából származó gyerekei?
Vágólapra másolva!

Korábban hangulatos fotót és videót is láthattunk arról, hogy Bruce Willis a volt feleségével, Demi Moore-ral tölti az önkéntes karantén idejét, ami után a rajongók persze elkezdtek egyből spekulálni – főleg, hogy Willis mostani neje, Emma Heming sehol sem látszott a felvételeken.

Bruce Willis és Demi Moore 1997-ben Forrás: Collection Christophel/COLLECTION CHRISTOPHEL/Collection Christophel

A helyzetet Willis és Moore egyik lánya, Scout tisztázta a Dopey nevű podcast egyik adásában, ő mesélt arról, hogy eredetileg Willis új családja – Emma mellett két kislányuk, a nyolcéves Mabel és az ötéves Evelyn – is csatlakozott volna a csapathoz, ez azonban nem jött össze időben.

A kisebbik lány ugyanis véletlenül magába szúrt egy injekciós tűt, amelyet egy parkban talált, így ki kellett vizsgáltatni, hogy nem kapott-e el valamit – és miközben az eredményekre vártak, egyre terjedt a járvány, egyre nehezebbé vált az utazás.

Bruce Willis és Emma Heming 2018-ban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Emma végül nem kockáztatott, Los Angelesben maradt a gyerekekkel – miközben a férje már Moore-éknál volt. Willis és Moore még a kilencvenes években döntött úgy, hogy Hollywoodtól távolabb, egy kisvárosban nevelik fel a lányaikat, az ottani házban vannak most is.