Ed O'Neill mesélt erről nemrég.

Ed O'Neill, aki Al Bundy volt az Egy rém rendes családban, arról adomázott nemrég, hogy Meghan Markle kilencéves korától gyakori látogató volt a sorozat forgatásán. Nem feltétlenül a szituációs komédia iránti rajongás vitte oda, sokkal inkább az apja, Thomas, aki operatőr volt sorozat mellett. A színész arra is emlékezett, hogy a kislány valamilyen katolikus iskola uniformisában volt, azaz tanítás után érkezett, hogy ott töltse a délutánt a stábbal.

Egy rém rendes családForrás: Fox

Thomas Markle valóban tíz évadon keresztül dolgozott a csapattal, amúgy a sorozatból, amely itthon is hallatlanul népszerű volt, 11 évad készült. Az Esquire magazin 2013-ban már egyszer elővette a témát, akkor Meghan azt mesélte, hogy minden nap ott volt a stábbal, ami egyszerre volt „szórakoztató és perverz" élmény egy katolikus iskolából érkezett tinédzsernek.

Harry herceg és Meghan MarkleForrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Olyan is előfordult, hogy apja elzavarta, hogy inkább hátul, a színfalak mögött tegyen valamit, mert épp akkor valami olyasmi jött a forgatókönyvben, ami nem 11-12 éves lánynak való volt. Mint sokan emlékezhetnek, Al és Peggy között folyamatosan téma volt a szex, vagy annak hiánya, ráadásul Kelly és Bud poénjainak jó része szintén szexuális jellegű volt.