Judy tíz perc alatt végzett a koronavírusteszttel

Judy, Nicsak, ki vagyok
Vágólapra másolva!
Judy nagyon szigorúan betartja az önkéntes karantén szabályait, szinte alig hagyják el otthonukat. A héten rajta is elvégezték a koronavírustesztet, mivel az egyik sztárcsapat tagjaként ő is ott lesz a Nicsak, ki vagyok? döntőjében vasárnap este a TV2-n.
Vágólapra másolva!

"Több szempontból is örültem, amikor kiderült, hogy a döntő felvétele előtt mindenkit letesztelnek koronavírusra. Egyrészt jó tudni, hogy a TV2-nél nem csak a stúdiót fertőtlenítik, mielőtt elkezdődik a forgatás, de így abban is biztosak lehetünk, hogy senkivel nem találkozhatunk, aki esetleg már megfertőződött, másrészt azt is megtudom, hogy sikeres volt-e saját kis házi karanténunk" - mesélte a Ripostnak Judy.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Igazából mindent nagyon profin szerveztek meg, pedig elég sok embert kellett tesztelni itt ma. Amikor megérkeztem a saját időpontomra, senki nem volt az épület azon szárnyában, ahol kialakították a tesztelő állomást, vagyis csak a vért vevő szakemberrel találkoztam. Akik később arra jártak, betartották a kellő távolságot és mindenkin volt maszk és kesztyű is. Ez megnyugtató volt, ahogy az is, hogy alig tíz perc alatt végeztem is és már indulhattam is haza a családomhoz" - mondta, és azt is hozzátette, hogy a műsor után ugyanúgy folytatják az önkéntes karantént, mint előtte.