A járvány miatt veszélybe került Jennifer Lopez és Alex Rodriguez nyárra tervezett esküvője is, a vőlegény többek között erről beszélt Jimmy Fallon műsorában.

Jimmy Fallon otthonról felvett show-jának a legújabb vendége Jennifer Lopez vőlegénye, Alex Rodriguez volt, aki arról is beszélt, hogy az esküvőjük bizonytalanná vált a járványhelyzet miatt.

"Most csak úszunk az árral. Minden képlékeny, a világ most szünetet tart" – mondta. A pár egyelőre vár, meglátják majd, hogy mit hoz a sors: az esküvőt semmiképp nem erőltetnék, a biztonság számukra az első.

Jennifer Lopez és Alex RodriguezForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Rodriguez a menyasszonya legutóbbi előadását – Barbra Streisand People című számának feldolgozását – is méltatta, majd elárulta, hogy mivel tölti az idejét az önkéntes karantén alatt: volt baseballjátékosként az MLB Networkön visszanézett már 20-25 klasszikus mérkőzést, illetve belekezdett a Michael Jordan – Az utolsó mérkőzésig című dokusorozatba is. 

Végül a Hot Ones nevű kihívásra került sor, Rodriguez csípősebbnél csípősebb csirkeszárnyakat próbált megenni, miközben magáról is kellett beszélnie. A teljes adást megnézheti két részletben: