Korda György nagyon megváltozott az önkéntes karantén alatt

Korda György galéria
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Korda György és a felesége, Balázs Klári hét hete nem mozdultak ki az otthonukból, látogatót sem fogadnak. Mindketten meséltek arról, hogy miként telnek a napjaik az önkéntes karanténban.
Vágólapra másolva!

"Hét hete nem megyünk sehova, és nem is jön hozzánk senki. Klárika most főz, takarít, és ellát minden feladatot, és a lányunk, Alice vásárol be nekünk" – mondta Korda György a Blikknek arról, hogy miként élnek a feleségével az önkéntes karanténban.

Az énekes a közönséget és a pókerpartikat egyaránt hiányolja, de nagy változáson is keresztülment az elmúlt hetekben: "Eljutottam odáig, hogy két hónapja nem színeztem a hajam, így minden reggel egy megőszült Korda köszön vissza a tükörből" – árulta el, a Blikk oldalán friss fotót is láthat róla.

Balázs Klári és Korda György Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A koncertek Balázs Klárinak is hiányoznak, ő így vallott erről: "Be kell vallanom, néha annyira elkeseredem, hogy el is sírom magam, egyszerűen elképzelni sem tudom, mennyire változik majd meg az életünk, milyen lesz az új világ. Fáj a szívem, hogy nem tudjuk, mikor láthatjuk újra a közönségünket."

Kordáék egyébként egy szállodát is üzemeltetnek, ami szintén leállt a járvány miatt – a házaspárnak így jelenleg nincs semmilyen bevétele, a tartalékukból azonban most is fizetik az alkalmazottaikat. "Amíg nekünk van mit ennünk, addig az alkalmazottainkat sem hagyjuk cserben" – ígérte Korda.