Maradt pár meglepetés a Nicsak, ki vagyok? végére

Dukai Regina
Vágólapra másolva!
A járvány miatt a TV2 show-jának felvétele is leállt, de – jelentős biztonsági intézkedések mellett, tesztek elvégzése után – visszatért az énekes műsor egyetlen nagy döntőre, április 26-án. Sorra leplezték le a hírességeket, a tippelő csapatok pedig gyakran eltalálták, kik énekelnek a maskarák alatt.
Vágólapra másolva!

Pandamaci volt az első fellépő a show-ban, Falco 1985-ös nagy slágerét, a Rock Me Amadeust énekelte – mint kiderült, Malek Andrea volt a maszk alatt. Utána az Angyal következett, Judy biztos volt a dolgában, mondta is a jó választ - Tápai Szabinát leplezték le. A műsor első részéről itt írtunk.

tv2

Mint írtuk, az adásból kiderült, hogy a piaci ár több mint tízszereséért kelt el az a különleges gitár, amelyet a világhírű zenész és producer, Leslie Mandoki bocsátott a TV2 jótékonysági árverésére. A befolyt összeggel azokat szeretné támogatni, akik folyamatosan a koronavírus ellen küzdenek. Erről itt olvashat.

Majka tv2

Folytatódott a show, és hamar 7-3 lett az állás Judy és csapata javára, miután kiderült, hogy a Gésa nem más, mint Gáspár Evelin. Eztán jött az Octopuszi, megint repkedtek a nevek a fellépés után, volt aki Nótár Maryre tippelt, mások Dukai Reginát mondták (láthatóan nem zavarta a tippelő csapatokat, hogy kettejük között 20 centi magasságkülönbség van). Kiderült, hogy a modellt rejtette a maskara, ezzel pedig 8-4 lett Majkáéknak.

Dukai Regina TV2

A Virág volt soron, hosszan tanakodtak a csapatok, ki lehet: abban biztosak voltak, hogy képzett énekesnő, mert remek volt a produkciója. Nagy Adri és Pásztor Anna neve hangzott el legtöbbet, de a kapott információ, miszerint rettegésben töltötte a gyerekkorát, elbizonytalanította őket.

Ábel Anita tv2

Nagy Adri lepleződött le pár perccel később, mint mesélte, nehezére esett nem reagálni a tippekre, és furcsa helyzet volt, hogy olyan TV2-es stábtagok előtt kellett titkolóznia, akiket évek óta jól ismert.

A bika, aki Krausz Gábor volt tv2

A Bika volt a műsor utolsó fellépője, a járvány miatt ő otthonról énekelt, majd videón kivetítve várta a megfejtéseket. Pumped Gabó és Csuti neve is felmerült, de aztán Ábel Anita felismerni vélte Tóth Gabiék kerítését a háttérben, így érkezett egy erős tipp Krausz Gáborra.

A kerítés végül tényleg lebuktatta Krausz Gábort,

ő volt a bika maszkja alatt. Nem csoda, hogy nem ment el a stúdióba (hiába a tesztek és a fertőtlenítés, a sok biztonsági intézkedés), mert a TV2-n látható Maradj otthon című műsorban láthattuk, hogy Tóth Gabi nagyon komolyan veszi a járványt, az utcáról visszatérő férjének le kell vetkőznie kinn, de legalább az előszobában, és mániákusan fertőtlenít mindent. Krauszéknál pár hónapos baba is van, így neki nem kellett bemennie a felvételre, de otthonról is tökéletes volt.

Ezzel véget ért a Nicsak, ki vagyok?, az összes fellépőt leleplezték a hetek során, Judy és csapata nyert.