Akarsz beszélni róla? címmel vadonatúj online talkshow indult Várkonyi Andreával, melynek egyik következő vendége Szandi lesz. Az énekesnő hosszan mesélt arról, hogy éli meg a mindennapokat összezárva a családjuk, és azt is elárulta, hogy lánya idén fog érettségizni.

Édesanyaként több a teendője most otthon Szandinak, aki a Life TV új műsorában részletesen mesél majd a család napjairól. Várkonyi Andreának elárulta, hogy férjével naponta hosszú órákat tölt a stúdióban, ahol újabb és újabb zenei meglepetésekkel készül, illetve süt-főz, énekel, és ezzel próbálja az emberek lelkét gyógyítani.

Próbálják pozitívan megélni ezt az időszakot - a kisebb feszültségek ellenére is. Blanka lánya idén érettségzik, de Szandi nem aggódik, mert az iskola nagyon jól kezeli a jelenlegi helyzetet.

A gyerekek közül a 18 éves Domonkos viseli a legnehezebben, hogy nem találkozhat a barátaival, Blanka figyelmét az érettségi teljesen eltereli.

A műsorban este 22 órától arról is mesél majd, hogy hetente egyszer mennek el bevásárolni, maszkban és kesztyűben, és lefertőtlenítik a bevásárlókocsi fogantyúját is.