Az énekesnő egy hosszú bejegyzésben számolt be arról, hogy már nem foglalkozik a külsőségekkel, egy ideje nem számít neki, hogy milyen ruhában van, és sminkelt-e vagy sem.

"A napokban észre vettem magamat is a baba mellett, mert persze ő az első, és minden körülötte forog! Szerelmet érzek, ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok, mert mostanában lett erre is időm, akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam!" - írta bejegyzésében az énekesnő.

Hosszasan beszámolt róla, hogy nem jár manikűröshöz, nincs műszempillája, nem jár csinos ruhákban, nincs megcsinálva a haja, parfümöt sem használ. "Elengedtem mindent, amit régen úgy éreztem, hogy kell, mert ezek nélkül 'meztelen' vagyok. Hirtelen azon kaptam magamat, hogy nem nyomaszt semmi. Nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer-póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által, minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!" - vallotta be. "Régen mennyi képet csináltam, mert azt hittem, ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve. Most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációmtól mentesen..." - tette hozzá.