Egy őrült rajongója meg akarta késelni Tóth Andit

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Április 28-án, kedden Talán Attila, Tóth Andi és Vastag Csaba lesznek Szulák Andrea vendégei a Nyugi! Köztünk marad-ban, a Life TV-n, este tízkor.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi a talkshow felvételén elmesélte, hogy szokott a jövőjéről álmodozni, de tesz is azért, hogy megvalósuljon, amit tervez. Mindig csak arra költ, amire szüksége van, mert szegény családból jött, és ezt a példát hozta magával.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi, Instagram

Elmesélte, hogy feltörték az Instagram-profilját, és négy évre visszamenően törölték a képeit. Annyira rosszul érintette, hogy sírt is, de már sikerült visszaszereznie a kontrollt. Az egyik rajongója meg akarta késelni: egy fellépésén meg is jelent a színfalak mögött az alak,

végül a sofőrje vitte ki Andit a területről, hogy ne essen baja.

Éber álmodó, és állítja, hogy különleges képessége, hogy tudja irányítani az álmait. Nem érti, mások miért tanulják ezt - ő nem szereti, és olyankor reggel fáradtabban kel fel, mint mikor lefeküdt aludni.

Arról is mesélt, hogy szigorúan tartották otthon, 15 éves koráig nem mehetett sehová, csak iskolába és énektanárhoz. A szülei nem engedték, féltek, hogy baja lesz, így neki kimaradtak az ott alvós barátnős esték és a bulik. Mostanra rájött, hogy semmiből sem maradt ki, és nem bánja, hogy így nőtt fel.