Motorokkal üldözték egy autogramért az akciósztárt - videó

Egy kép a Tyler Rake: A kimenekítésből
Vágólapra másolva!
Chris Hemsworth ijesztő találkozásról mesélt, videót is mutatott arról, hogy a legutóbbi filmjének forgatásán motorral eredt a nyomába pár autogramvadász.
Vágólapra másolva!

A Marvel-filmekben Thorként látott Chris Hemsworthnek különös élményben volt része új filmje, az Extraction (Tyler Rake: A kimenekítés) – egyébként igen fárasztó – forgatásán, erről számolt be a Yahoo Entertainmentnek egy videointerjúban.

Chris Hemsworth (és Rudhraksh Jaiswal) a Tyler Rake: A kimenekítésben Forrás: Netflix

"Pár férfi szabályosan üldözőbe vett minket, és minden piros lámpánál, vagy amikor csak lelassítottunk, elkezdtek kopogni az autónk ablakán, hogy autogramot szerezzenek. Sosem láttam még ilyen fokú lelkesedést, egyszerre volt lenyűgöző és ijesztő" – mesélte.

A színész korábban a Twitteren is mutatott egy videót az üldözésről, ott azt írta, hogy a legfőbb rajongóját simán felbérelné kaszkadőrként is, motoros mutatványokhoz. A felvételen egyébként az is látszik, hogy Hemsworth a végén azért eleget tett a rajongók kérésének, lehúzódott egy arra alkalmas helyszínen, még csoportkép is készült:

A Tyler Rake: A kimenekítés alapvetően Bangladesben játszódik, de Indiában és Thaiföldön is forgattak, nem tudni, hogy a nem mindennapi találkozásra pontosan hol került sor.