Különleges tévés vetélkedő indul magyar sportolókkal

Vágólapra másolva!
Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd.
Vágólapra másolva!

A Sport TV versenyt hirdetett egykori és jelenlegi válogatott sportolók számára. Lesznek kézilabdázók (Fodor Csenge, Klivinyi Kinga, Császár Gábor, Lékai Máté és Ligetvári Patrik), kosárlabdázók (Dávid Kornél és Németh István), labdarúgók (Bogdán Ádám, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Sallai Roland és Vida Máté), jégkorongozók (Kangyal Balázs és Szuper Levente) és amerikaifocisták (Bencsics Márk és Kovács Sándor) is a mezőnyben.

Sport TV

A feladatok között elméleti és gyakorlati tudást igénylő megmérettetések is lesznek, és mindenkinek elő kell állnia egy olyan különleges, egyedi produkcióval, amit Scherer Péter színész pontoz majd. Az is előfordul majd, hogy random sportcsapat szurkolójának kell beöltözni az otthoni ruhatárból, vagy, hogy 10 állításból kell felismerni a saját sportága egyik neves szereplőjét.

Itt egy előzetes:

A műsor házigazdájának, Petur Andrásnak is újdonság lesz majd ez a feladat, hiszen saját otthonából vezényli majd le a küzdelmeket. Május 2-án indul a műsor, és június 20-án lesz a nagy finálé, akkor derül ki, ki lesz a „Karanténkirály".