Maszkban, kesztyűben, kellő távolságról köszöntötték a barátai A Dal-ban is látott Nagy Bogit, aki bár így nem tervezte ezt a napot, biztosan mindig emlékezni fog a 18. születésnapjára. 

"Soha nem képzeltem, hogy így alakul bármelyik szülinapom, nemhogy a 18. Csalódott semmiképp nem vagyok, sőt, épp ellenkezőleg. Meglepően szép volt, és talán így jobban tudtam értékelni és megélni a pillanatokat, mintha a szokásos hétköznapok forgatagában történt volna. Ez volt a legmeghatározóbb szülinapom!" - mesélte az énekesnő a Ripostnak. A családja reggel énekkel köszöntötte, tortát is kapott, és a barátok is elmentek hozzájuk.

Forrás: Nagy Bogi/Instagram

"A közeli barátaim maszkban és kesztyűben az utcáról ünnepeltek meg, ami persze a távolság miatt elég szürreális volt. Olyan jó lett volna megölelni egymást, viszont hatalmas meglepetést szereztek, még most is alig térek magamhoz! Nagyon örültem, mikor Caramel hívott, ő is felköszöntött, jót beszélgettünk és a mai napig számíthatok rá. Van egy kis csapatom, a menedzsmentem és szakmai mentorom, akik videóhívásban kívántak boldog születésnapot. Egy animátor barátom pedig lerajzolt engem, hihetetlen, nagyon tetszik az alkotása" - árulta el.