Elveszítheti látását a Feleségek luxuskivitelben szereplője

Polgár Tünde
Polgár Tünde többek közt Floridában is járt már ezen a nyáron
Vágólapra másolva!
A Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjének, Polgár Tündének folyamatosan romlik a jobb szeme, félő, hogy elveszíti a látását.
Vágólapra másolva!

Polgár Tünde szerint a jobb szeme egyre romlik, lassan már a legerősebb kontaktlencsét használja, de a járványhelyzet miatt mostanában nem tudott a szemorvosával találkozni. "Lassan haladok afelé, hogy erre az oldalra elveszítsem a látásomat" – mondta aggódva.

Polgár Tünde Forrás: Instagram

"Itthon még nincs olyan műtét, amely ne lenne nagyon kockázatos, vagy biztos eredményt ígérne" – tette hozzá. Ismerőse ajánlott neki egy amerikai professzort, de a jelenlegi helyzetben az utazásra még várni kell, a műtétre is csak később kerülhet sor.

Tünde a bal szemére tökéletesen lát, a jobb egy különös baleset miatt romlik egyre, mondta a Blikknek. "A családi legendárium szerint amikor kislány voltam, rengeteg időt töltöttem a nagypapám kocsmájában, és egyszer, amikor az asztal alatt négykézláb másztam, valaki belehamuzott a szemembe. Hogy ez tényleg így történt-e, nem tudom, de így mesélik a felmenőim."