Gelencsér Tímea: A családom, a kutyám, a magyar ételek hiányoznak

Vágólapra másolva!
Hiába vannak egy gyönyörű, karibi országban az Exatlonnal, két hónapja ki sem mozdultak egy elzárt területről – de nem is turistának mentek, hanem dolgozni. A volt magyar szépségkirálynő, aki tavaly versenyzett, és most a TV2 műsorának riportere, elmondja, milyen körülmények között élnek, kik lehetnek esélyesek a kétszer 15 milliós fődíjra, és azt is, kikkel tartja a kapcsolatot az első szériából.
Vágólapra másolva!

Amikor kiutazott, gondolta volna, hogy majdnem fél év lesz belőle?

Nem, de valahol legbelül sejtettem, hogy megvan az esélye, hogy hosszúra nyúlhat a történet. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire sikeres a műsor és ilyen sokan szeretik.

Gelencsér Timi, Instagram

Hol lakik, kikkel? Bungaló, ház, szálloda?

Egy apartmanban lakunk a legeslegjobb lakótársakkal, akiket csak kívánhattam volna, Barbival és Noémivel. Barbi a TV2 sajtósa, Noémi pedig a műsor egyik szerkesztője. Nagyon jól megvagyunk, nagyon kis csajos lakás a miénk, szeretek nagyon velük lakni. Sokat beszélgetünk,

szóval jól elvagyunk a forgatásokon túl is. Szerintem fontos, hogy egy ilyen hosszú időszak alatt olyan emberek legyenek az ember mellett, akikkel jól érzi magát, akikkel sokat tud nevetni, megvan a bizalom, mindent át tudunk beszélni. Így sokkal gyorsabban telik az idő, és sokkal jobb emlékekkel fogunk hazatérni.

TV2

Milyen a napi rutin?

Reggel futással kezdődött a napom, amíg le nem sérültem. Elkészülök, reggelizem és utána megyünk forgatni. Most már nagyon sűrű forgatási napjaink vannak, általában

Forgatás után vacsorakészítés, szigorúan valami egészségeset, utána pedig igazából olyan dolgok, amiket itthon lehet csinálni: olvasás, sorozatnézés a lányokkal, vagy beszélgetés, kártyázás, illetve elkezdtem egy applikáció segítségével spanyolul tanulni.

A kiesettek közül valakivel jóban lett?

Azt gondolom, hogy mindenkivel jóban vagyok és maradtam is a játékosok közül. Szerettem volna több időt tölteni a kiesettekkel, jobban megismerni őket, de a forgatás mellett erre nem nagyon van időnk.

Gelencsér Timi, Instagram

Kikkel tartja a kapcsolatot az első szériából?

Renivel természetesen, vele nagyon jó barátnők lettünk. Mellette Pankával, Patrikkal, Mátéval és Vestivel szoktunk beszélgetni, meg követjük egymás életét.

Mi és kik hiányoznak leginkább Magyarországról?

A családom egyértelműen, a testvéreim, szüleim; Licsi, a kutyám és a barátnőim. Szerencsére nagyon sokat beszélünk, FaceTime-ozunk, úgyhogy mindent tudok, minden rendben van otthon, ez azért megnyugtat. A tárgyak közül az autóm, pont mielőtt eljöttünk, akkor lett új autóm, éppen csak kipróbálhattam, de alapból a vezetés is nagyon hiányzik. Mindenféle magyar étel hiányzik, ami most nagyon, az a mákos nudli, a mákos guba és anyukám húslevese és a két nővérem csodás desszertjei.

Gelencsér Timi, Instagram

Mit lehet tudni a járvány dominikai hatásairól?

Mi egy lezárt területen forgatunk, így nem nagyon érzékelünk abból semmit, hogy akár a városban mi történik. Biztonságban vagyunk, és minden szabályt betartva forgatunk, pörög a munka és a feladatunkra koncentrálunk.

Mikor és miért volt kinn legutóbb?

Még a vírushelyzet előtt voltunk Punta Canán pár stábtaggal, lementünk a tengerpartra, vásárolgattunk, körbe néztünk a városban. Ez volt az utolsó... február vége felé.

Gelencsér Timi, Instagram

Ki az a pár versenyző, aki ott lehet a legvégén?

A tavalyi tapasztalataimat nézve az Exatlon mindig tartogat meglepetéseket. Hiába van bárki fejében egyfajta erősorrend, azt egy pillanat alatt felülírhatja bármi. Éppen ezért nehéz bármit is mondani. Szerintem, a döntőbe azok a versenyzők juthatnak be, akik a fizikai terhelés mellett fejben, mentálisan is bírják azt a nyomást, ami egy ilyen versennyel jár.

Mi lesz az első három dolog, amit megtesz, amikor hazajön, több hónap után?

Végre a saját ágyamban fogok aludni, az már nagyon hiányzik, már csak azért is, mert itt elég hangosak a madarak, a szomszédok, füldugóval alszom. Nagyon várom, hogy megdögönyözzem a kutyusomat. Nagyon szeretnék egy nagy közös családi vacsorát, hogy mindent átbeszéljünk, vagy elmenjünk túrázni, hogy együtt töltsünk egy napot.